Yaprak Jelatin

Dünyaca ünlü şeflerin vazgeçilmez tercihi olan Yaprak Jelatin, kıvam artırıcı ve tekstür verici ve bağlayıcı olarak kullanılan bir gıdadır. Siz de mutfağınızda profesyonel bir dokunuş arayanlardansanız, Jelyap Yaprak Jelatin’i tercih edebilirsiniz.

Temel olarak Toz Jelatin gibi çalışan Yaprak Jelatin, daha hızlı erimesi ve daha berrak bir jelleşme sağlamasıyla Toz Jelatinden ayrılır. Bu sayede, toz jelatine kıyasla çok daha parlak, göz alıcı tatlılar ve tarifler elde edilebilir.

Jelyap Yaprak Jelatin Nasıl Kullanılır?

  1. Jelatin yapraklarını bir kase soğuk veya buzlu suya batırın. (Yaprak başına yaklaşık 1 bardak / 250ml su kullanın.)
  2. Jelatinler iyice yumuşadıktan sonra, yaprakları soğuk sudan kaldırın.
  3. Fazla suyu çıkarmak için elinizle hafifçe sıkın.
  4. Tarifinize uygun şekilde ekleyin.

SİPARİŞ VER